Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Epilator Pulsar - The Visible Difference
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul cu Lumina Intensa Pulsată este cea de-a 5-a generaţie a sistemului IPL, cu  design şi  tehnologie dovedite, şi cu rezultate certificate ce dateaza înainte de anul 1998.

Aplicatorii Sistemul cu Lumină Intensă Pulsată (Intense Pulsed Light) emit fascicule de lumină, de înaltă energie şi imediată, pentru a trata: părul nedorit, pete de soare, acnee rosacee, spider veins, telengiectazii faciale, semne din naştere, cicatrici, leziuni pigmentate, leziuni vasculare, acnee, vergeturi, etc.

Doar Pulsar AIPL vă poate oferi cel mai mare aplicator disponibil în lume la 22 cm si cel mai rapid tratament furnizând fascicule de lumină în timpul tratamentului de epilare definitivă pe picioare şi spate. Aceasta, alături de un touch screen prietenos pentru utilizator, cu Setări ale Energiei predefinite, vă permit să trataţi cu încredere şi siguranţă orice tip de piele, fără niciun risc.

Teorii ale fototermolizei selective variază de la pulsuri scurte de mare intensitate la pulsuri lungi de intensitate medie iar distrugerea ţintei se datorează difuziunii căldurii prin absorbţia luminii în cromoforii ţintei.

Pentru înlăturarea părului:de la foliculul pilos la celulele stem
Pentru leziunile vasculare:de la sânge la peretele vascular
Pentru leziuni pigmentare:de la melanozomi la melanocite
Din Gura in Gura