Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aparat remodelare corporala Regen RF - Pollogen
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Radiofrecventa
Acum puteti trata celulita, Remodela corpul, Contura si Tonifia pielea flasca cu primul si singurul sistem bazat pe inovatoarea tenologie de Radiofrecventa Tripolara   din domeniul esteticii contemporane.  Regen va aduce valoare centrului dumneavoastra, adaugand o noua dimensiune liniei de tratamente actuale.

Aceasta tehnologie revolutionara reduce aspectul de coaja de portocala al pielii, zonele tratate devin mai ferme, pigmentarea pielii este mai buna, in acelasi timp reinoieste si regenereaza colagenul, rezultand in conturarea fetii, estomparea ridurilor pe termen lung, si imbunatatire a aspectului general al pielii..

O caracteristica principala ce distinge Regen   de alte aparate si sisteme de RF este ca nu necesita o etapa de racire a pielii.  Acest fapt e realizat prin focusarea caldurii necesare catre celulele tintite, obtinand un rezultat mai rapid, un tratament mai sigur, cu rezultate imediat vizibile, fie ca e vorba de celulita sau estomparea ridurilor.

Beneficiile Regen :
FARA DURERE – tehnologia de Radiofrecventa Tripolara   concentreaza energia RF exact acolo unde este necesara, utilizand mai putina energie decat alte tipuri de tehnologii de RadioFrecventa, evitand astfel durerea asociata de client cu astfel de tratamente.
TRATAMENTUL STRATURILOR DE GRASIME ATAT SUPERFICIALE CAT SI PROFUNDE – tehnologia de Radiofrecventa Tripolara    foloseste algoritmi sofisticati pentru a controla electrozii de tratament , varrind curentul si polaritatea pentru a obtine o concentrare variabila a energiei in diferitele straturi de grasime, conducand la rezultate clinice vizibile de la primul tratament.
RAPID SI EFICIENT - tehnologia de Radiofrecventa Tripolara    si algoritmul sofisticat de control elimina nevoia de racire a pielii si aplicatorului, rezultand un tratament mai eficient, necesitand mai putin timp de tratament pe sedinta si  un numar mai mic de sedinte.

NON – INVAZIV – rapid si simplu, procedura walk in- walk out, nu necesita recuperare sau pauze din activitate.

SIGUR SI VERSATIL - tehnologia de Radiofrecventa Tripolara    nu foloseste tehologia luminii, deci toate tipurile de piele si culoare pot beneficia de tratamente.

USOR DE INVATAT- SIMPLU DE UTILIZAT-  sistemul computerizat intuitiv elimina nevoia de ajustari complexe, sedinte lungi de training si proceduri extensive inainte de tratament.

COMPACT SI MOBIL – cantarind doar 16 kilograme, si ocupand la nivelul solului doar forma unui lap-top, necesita un spatiu minim, nu are nevoie de o camera dedicata. Poate fi foarte usor mutat dintr-o incapere in alta.

PRET COMPETITIV – permite o recuperare rapida a investitiei

COSTURI DE EXPLOATARE ZERO – nu are consumabile sau costuri ascunse. Costuri minime de intretinere.
Din Gura in Gura