Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aparat remodelare corp Proellixe Vibration
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
PROELLIXE ™Vibration cu Vibrollage este cel mai popular trend de la spinning incoace!
Vibratiile oscilatorii ce activeaza contractia involuntara a musculaturii sunt cel mai nou curent in slabire, remodelare corporala, tonifiere musculara, tratament anticelulitic si drenaj limfatic.

Tehnologia vibratiilor oscilante cu frecvente de la 3Hz la 30Hz este folosita atat in centrele de recuperare ale astronautilor post misiuni spatiale, cat si in spa-uri, beauty center-uri, centre de slabire si sali de fitness.

Miscarea oscilatorie basculanta a platformei Proellixe Vibration cu VibroRollage imprima o vibratie ce actioneaza precum mii de role microscopice ce maseaza intregul corp incepand de la talpa, trecand prin picioare, spate si pana la gat. Platforma Proellixe produce o unda de vibratii sinusoidala ce protejeaza coloana vertebrala si care produce efecte ( detaliate la Tehnologie ) de : masaj, drenare limfatica, anticelulitice, activare a circulatiei, slabire, remodelare corporala, tonifiere , definitie si intarire musculara.

Cauti un centru dotat cu Proellixe Vibration? Cauta la pagina Locatii si gaseste care este cel mai apropiat de tine!

Ce obtii antrenandu-te doar 10 minute pe zi cu Proellixe Vibration?

Cel mai evident efect - care apare chiar imediat , la sfarsitul celor 10 minute de antrenament de vibratii oscilatorii - este activarea puternica a microcirculatiei. Mai exact, pielea se inroseste, prin deschiderea unui mare numar de capilare, care de obicei nu sunt active, acest fapt fiind una dintre cauzele notorii de favorizare a aparitiei celulitei la femei.

Combate celulita prin dislocarea depozitelor de grasime subcutanta si mobilizarea tesutului adipos, datorita actiunii mecanice a vibratiilor oscilatorii la frecvente situate intre 11 si 17 Hz.. Apoi, prin drenarea limfatica obtinuta intre 7 si 11 Hz - se stie ca drenarea limfatica prin masaj necesita miscari foarte blande pentru a putea deplasa limfa din aproape in aproape si dinspre superficial catre statiile ganglionare.

Ca urmare a deschiderii capilarelor si a activarii fibroblastelor de la nivelul dermului - celulele responsabile cu producerea celebrului colagen-, pielea va profita prin capatarea unui aspect mult imbunatatit - va fi mai intinsa si mai ferma!

Obtii tonifierea musculaturii prin activarea majoritatii fibrelor musculare, fara a transpira si fara febra musculara - prin contractia musculaturii intregului corp - inclusiv a grupelor musculare greu accesibile prin exercitii de fitness clasice, precum muschii de sustinere a coloanei vertebrale sau cei pelvini - impotriva miscarii oscilatorii a platformei ce vibreaza si pentru reajustarea pozitiei verticale a corpului, datorita reflexului tonic oscilant.

Definirea superba a musculaturii se realizeaza fara a suprasolicita capsulele articulare si ligamentele, cum se intampla cel mai frecevent in cursul antrenamentelor clasice de fitness.

Prin cresterea masei musculare ca urmare a acestor exercitii efectuate cu regularitate se ajunge si la cresterea ratei metabolice - vei consuma mai multe calorii in repaus decat inainte, stiut fiind ca fibra musculara consuma mai multa energie chiar si in repaus decat tesutul adipos ce va fi inlocuit treptat de cel muscular.

Consumul marit caloric al musculaturii tonifiate duce si la pierderea in greutate, pe seama micsorarii tesutului adipos subcutanat , dar si din alte regiuni ale corpului. In plus, pierderea in kg se va realiza si prin eliminarea lichidelor captive in spatiile interstitiale, ca urmare a programului pentru drenare limfatica. Veti observa o nevoie imediata de a merge la toaleta chiar in timpul programului de antrenament.

Pierderea in greutate se va vedea si in pierderea de centimetri - mai ales in zonele problema : abdomen, talie, coapse, solduri.
Din Gura in Gura